Mișcarea națională „Și eu trăiesc sănătos!” (SETS) a fost inițiată în luna martie 2011 de către Fundația PRAIS pentru o perioadă de 5 ani, ea având ca obiective prevenirea obezității infantile în rândul copiilor cu vârste de până la 12 ani și promovarea stilului de viață sănătos în rândul familiilor din România, într-o abordare holistică: minte, trup, spirit.

În cei patru ani de implementare, elevii au creat și au înscris voluntar 344 de Cluburi SETS, desfășurând 5.800 de ore de activități fizice și sportive.

De la lansare și până în prezent, SETS a angrenat în cele 5 orașe în care este prezentă (Timișoara, Cluj-Napoca, București, Roman și Otopeni) peste 116.340 de elevi din ciclul primar, 3.000 de cadre didactice, peste 200.000 de părinți și 2 milioane de persoane din publicul larg în fiecare an. În acest fel, persoanele care fac parte din program au avut acces la informații despre beneficiile unei alimentații echilibrate, ale activităților fizice zilnice, despre igienă și valori morale.

Toți elevii primesc în fiecare an cărti educaționale în mod gratuit, cu ajutorul cărora învățătorii susțin lecții, în orele extracurriculare.

Iar lucrurile nu se opresc aici: programul va continua și anul următor, în 2016, la o scară și mai mare. La initiațiva și cu sprijinul nostru, „Și eu trăiesc sănătos” – SETS va deschide un nou capitol, în orașul Ploiești, începând cu anul școlar 2015-2016, pentru a ajuta la educarea copiilor și părinților dintr-o comunitate de mare însemnătate pentru activitatea noastră din România.

Coca-Cola HBC România este unul dintre membrii fondatori și parteneri privați ai mișcării, asigurând finanțarea proiectului pe termen lung.