Postări recente #dupanoi

ARATĂ:

Contează ce lăsăm După Noi

Ia-ți puțin timp să citești o culegere aparte de povești despre una dintre comorile ascunse ale României: Optimismul.

Optimismul despre care îți povestesc nu este o teorie, el vine la pachet cu implicarea și dorința de a-i ajuta pe ceilalți. Pentru că, atunci când faci ceva pentru ceilalți, te simți cu adevărat împlinit. Iar când faci ceva pentru cei care vor veni după noi, cei pe care nu îi cunoști încă, atunci contribui și tu la această comoară națională.

Optimismul despre care îți povestesc înseamnă și echilibru. Între aventură și tihnă. Între vale și deal. Între tradițional și modern. Între joacă și efort.

Optimismul despre care îți povestesc chiar e real. Știu un loc unde poți să îl trăiești pe deplin. Unde poți sorbi frumusețea munților, a codrilor sau a râurilor. Unde întâlnești oameni care dăruiesc din inimă. Oameni mândri de ceea ce au, care își respectă tradițiile dar nu se tem să ia initiațiva pentru un viitor mai bun.

Acest loc te va uimi, te va inspira și te va motiva. Te va uimi prin autenticitate, simplitate și frumusețe. Te va inspira prin poveștile pe care le adăpostește și prin oamenii care le scriu zi de zi. Te va motiva sa îl protejezi pentru ca și cei de După Noi să-l poata explora, mânați de curiozitate și entuziasm.

După Noi este despre optimism. Despre echilibru. Despre bucurie. Este despre noi toți. Şi este despre viitor. Este promisiunea noastră că vom păstra intacte comorile pe care le-am descoperit, că le vom proteja și că îi vom inspira și pe alții să ni se alăture. Este angajamentul pe care ni-l luăm în fața tuturor celor pe care îi știm și a celor pe care încă nu i-am cunoscut, că vor putea să se bucure de frumos și de bun.

Un prim popas îl facem în Ţara Dornelor. Vino După Noi!

Top