Termeni și condiții

Termeni de utilizare

Va multumim ca ati accesat acest website. Pentru accesarea si utilizarea acestui website (numit “Site-ul”) trebuie sa respectati urmatorii Termeni de Utilizare si toate legile si reglementarile aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul acceptati intru totul aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si Coca-Cola HBC Romania S.R.L (si furnizorii sai de servicii) sunt inlocuite prin prevederile Termenilor de Utilizare. Daca nu sunteti intru totul de acord cu acestia, va rugam sa parasiti acest Site.

Proprietatea Continutului

Site-ul, drepturile de autor aferente, precum si celelalte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, logo-urile, graficele, icoanele, imaginile si alte materiale de pe acest Site (numit “Continutul”) sunt proprietatea The Coca-Cola Company si/ sau Coca-Cola HBC Romania S.R.L si/ sau oricaruia dintre afiliatii acestora sau sunt incluse cu permisiunea proprietarilor de drept.

Utilizarea oricarui tip de “Continut”, cu exceptia celor prevazute in acesti Termeni de Utilizare, fara permisiunea scrisa a proprietarului este strict interzisa. Coca-Cola HBC Romania S.R.L va face uz de drepturile sale de proprietate intelectuala, in conformitate cu legislatia in vigoare, recurgand, daca este cazul, la urmarirea penala.

Utilizarea Site-ului

Coca-Cola HBC Romania S.R.L acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

  • Puteti sa descarcati “Continutul” doar in scop informational, necomercial si pentru utilizarea personala neprofitabila, atat timp cat nu eliminati, modificati sau ascundeti nici o informatie, continut sau notificare, cum ar fi drepturile de autor si alte notificari de proprietate cuprinse in Continut.
  • Continutul din sectiunea “Comunicate de Presa” a Site-ului poate fi reprodus doar in scopuri editoriale, in ziare, reviste de circulatie generala, publicatii comerciale si posturi de radio si televiziune.
  • Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa creati lucrari derivate din “Continut”, sa transferati, sa vindeti sau sa utilizati “Continutul” in alt mod, fara acordul prealabil scris al Coca-Cola HBC Romania S.R.L.

O alta conditie pentru accesarea si utilizarea acestui Site este sa garantati fata de Coca-Cola HBC Romania S.R.L. ca nu veti utiliza Site-ul pentru nici un scop interzis de prezentele conditii sau intr-o maniera care poate constitui sau incuraja un comportament care ar fi considerat ca fiind infractional, ar putea genera raspundere civila sau ar incalca in alt mod legea. De asemenea, este interzis sa folositi “Site-ul” pentru a incarca, afisa sau transmite orice fel de material cu caracter neconform, amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator. Coca-Cola HBC Romania S.R.L. va coopera deplin cu orice autoritate insarcinata cu aplicarea legii si va raspunde oricarei asemenea autoritati sau cereri judecatoresti prin care i se solicita sau i se impune dezvaluirea identitatii oricarei persoane care posteaza sau transmite astfel de informatii sau materiale. De asemenea, aveti obligatia sa anuntati Coca-Cola HBC Romania S.R.L., imediat ce luati la cunostinta utilizarea ilegala sau necorespunzatoare a acestui Site de catre terte persoane.

Este intezis sa utilizati Site-ul in scopuri publicitare sau comerciale de orice natura.

Confidentialitate

Orice date cu caracter personal, precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail pe care le comunicati pe Site, prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite de Coca-Cola HBC Romania S.R.L. in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, cum ar fi: intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala.

Restrictionarea accesului

Coca-Cola HBC Romania S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza accesul la acest Site sau la oricare sectiune din el, fara o notificare prealabila

Alte declaratii

Continutul acestui Site poate include inadvertente sau erori tipografice. Acest continut poate fi modificat periodic, in orice moment si fara notificare prealabila. Cu toate acestea, Coca-Cola HBC Romania S.R.L. nu isi ia angajamentul de a actualiza periodic informatiile cuprinse in acest Site. In plus, Coca-Cola HBC Romania S.R.L. nu garanteaza ca acest Site va functiona neintrerupt sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate periodic sau ca Site-ul este compatibil cu computerul, hardware-ul si software-ul dumneavoastra.

Nu trebuie sa va bazati pe informatiile, sfaturile si opiniile exprimate pe acest Site in luarea de decizii personale, juridice, financiare sau de alta natura. Va recomandam sa consultati un specialist pentru raspunsuri specifice, adaptate situatiei dumneavoastra.

INTREGUL CONTINUT AL SITE-ULUI ESTE SUPUS MODIFICARII SI VA ESTE FURNIZAT “CA ATARE” FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL. Va rugam sa luati in considerare ca anumite jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite, asa ca o parte din exonerarile de mai sus este posibil sa nu vi se aplice.

Fara a limita prezentele conditii, Coca-Cola HBC Romania S.R.L. nu garanteaza ca utilizarea oricarui Continut nu va incalca drepturile oricarei terte parti si nici faptul ca acest Continut va fi corect, complet sau actualizat.

Coca-Cola HBC Romania S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile oricaror servicii oferite in acest Site, incluzand, dar fara a se limita la serviciile de alerta prin e-mail si webcast-uri corporate.

Exonerarea de raspundere

UTILIZATI ACEST SITE PE PROPRIA RASPUNDERE. NICI COCA-COLA HBC ROMANIA S.R.L., NICI SOCIETATILE SALE AFILIATE, FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU FURNIZAREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, SUBSECVENTE SAU ALTE DAUNE CE DECURG SAU AU LEGATURA IN ORICE FEL CU ACEST SITE SAU CONTINUTUL ACESTUIA, BAZATE PE CONTRACT, CULPA (INCLUSIV NEGLIJENTA), RASPUNDERE STRICTA SAU DE ORICE ALT FEL, CHIAR DACA IAU LA CUNOSTINTA POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

Va rugam sa luati in considerare ca anumite jurisdictii nu permit excluderea anumitor daune, asa ca o parte din exonerarile de mai sus este posibil sa nu vi se aplice.

Link-uri catre site-urile unor terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre site-uri detinute sau operate de alte parti decat Coca-Cola HBC Romania S.R.L. Aceste link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori. Coca-Cola Romania S.R.L. nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate ori functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Coca-Cola HBC Romania S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere, daca aceste site-uri:

  • incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
  • sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
  • nu au caracter comercial sau nu sunt potrivite pentru un anumit scop;
  • nu ofera securitatea adecvata;
  • contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
  • sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, Coca-Cola HBC Romania S.R.L. nu sustine continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca accesati un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, o faceti pe propria raspundere si fara permisiunea Coca-Cola HBC Romania S.R.L.

Hiperlink-uri ale acestui Site

Puteti prevedea hyperlink-uri catre acest Site doar dupa primirea acordului scris din partea Coca-Cola HBC Romania S.R.L.

Avertisment cu privire la declaratiile anticipative

Site-ul poate contine declaratii estimari sau proiectii ce implica riscuri si incertitudini si care constituie “declaratii anticipative” asa cum sunt definite de legile internationale de securitate ale Statelor Unite. In unele cazuri utilizam cuvinte precum : “ credem” “ perspectiva”,” indicatii”, “a intentiona”, “a astepta”, “a planifica”, “target” si expresii similare pentru a identifica declaratiile asteptate.

Toate declaratiile cu exceptia celor bazate pe fapte trecute, cum ar fi: declaratiile privind situatia financiara si rezultatele financiare viitoare, strategia de afaceri, viitoarele noastre tranzactii cu The Coca-Cola Company, bugetele, nivelele de consum si productie previzionate, costurile prevazute, estimarile privind cheltuielile de capital, planurile si obiectivele de management pentru viitoare operatii sunt decalaratii anticipative. Nu trebuie sa va bazati in mod nejustificat pe aceste previziuni. Prin natura lor, declaratiile anticipative implica riscuri si incertitudine, deoarece acestea reflecta asteptarile noastre curente si ipoteze cu privire la evenimente viitoare si circumstante care se pot dovedi inexacte.

Rezultatele noastre actuale ar putea diferi semnificativ de cele preconizate in declaratiile anticipative din mai multe motive, incluzand, dar nu limitand, capacitatea noastra de a finanta planurile de extindere, programe de reachizitionare a actiunilor si activitati generale de functionare; schimbari in mediul de afaceri al bauturilor non-alcoolice, inclusiv actiuni ale concurentei si schimbari in preferintele consumatorilor; modificari juridice si legale, fluctuatii in costul si disponibilitatea materiilor prime; rata dobanzii si fluctuatiile valutare; schimbari ale conditiilor economice si politice; abilitatea noastra de a patrunde pe pietele emergente si pietele in curs de dezvoltare; eficienta publicitatii si a programelor noastre de marketing; incertitudini in caz de litigii; conditiile meteo nefavorabile, precum si alte riscuri discutate in cadrul Raportul anual (IFRS) ale companiei noastre si in evaluarile comisiilor de Securitate si Schimbare, incluzand formularul 20-F din cadrul raportului nostru anual, ale caror completari sunt disponibile de la SEC.

Coca-Cola HBC Romania S.R.L. nu isi asuma nici o obligatie de actualizare sau revizuire publica a declaratiilor anticipative. Nu va putem asigura ca rezultatele noastre viitoare, nivelul activitatii, performanta si realizarile vor fi pe masura asteptarilor reflectate in declaratiile anticipative. Mai mult decat atat, nici noi si nici o alta persoana nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea si indeplinirea declaratiilor noastre anticipative. Cu exceptia cazurilor in care acest lucru ne este solicitat prin lege, nu vom actualiza in mod necesar nicio declaratie, pentru ca aceasta sa corespunda rezultatelor propriu zise sau sa reflecte evolutia asteptarilor noastre.

Nici un element al acestui Site nu constituie o invitatie de a investi sau de a cumpara actiuni.

Software disponibil pe site

Drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale oricarui software disponibil pentru descarcarea de pe Site (“Software”) apartin Coca-Cola HBC Romania S.R.L. sau furnizorilor / altor persoane autorizate.

Pentru accesarea unor informatii de pe Site s-ar putea sa aveti nevoie de licente oferite de terte parti, frunizori de software, precum Adobe. Capacitatea de a accesa aceste informatii poate depinde de achizitionarea unei astfel de licente. Utilizarea Software-ului se desfasoara in concordanta cu termenii unui acord de licenta care poate sa insoteasca sau sa includa Software-ul. Coca-Cola HBC Romania S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru reglementarea oricaror astfel de licente.

Nu instalati si nu utilizati nici un Software, cu exceptia cazului in care sunteti de acord cu un astfel de acord de licenta. Daca descarcati software de pe acest Site, o faceti pe propria raspundere.

Revizuiri ale Termenilor de Utilizare

Coca-Cola HBC Romania S.R.L. poate oricand si fara o notificare prealabila sa revizuiasca Termenii de Utilizare, actualizand aceasta postare.
Sunteti supusi oricaror astfel de revizuiri si, prin urmare, ar trebui sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a revedea Termenii de Utilizare actuali. Nu puteti modifica personal acesti Termeni de Utilizare fara acordul scris din partea Coca-Cola HBC Romania S.R.L.

Jurisdictie

Acesti Termeni de Utilizare si accesul dumneavoastra pe Site sunt guvernati de legile din Romania, fara referire la alegerea prevederilor legale. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra tuturor litigiilor care decurg din, sunt referitoare la sau au legatura cu acesti Termeni de Utilizare si / sau Continutul Site-ului sau in cazul litigiilor in care acesti Termeni de Utilizare si / sau acest Site vor fi considerati fapte relevante pentru aceste litigii.

In cazul in care Coca-Cola HBC Romania S.R.L. decide sa renunte la vreo incalcare a obligatiei potrivit acestor Termeni de Utilizare, acest lucru nu inseamna ca Coca-Cola HBC Romania S.R.L. a renuntat la orice alta incalcare sau orice incalcare viitoare.

Toate drepturile si masurile in conformitate cu acesti Termeni de Utilizare sunt cumulative si nu exclud drepturile si masurile prevazute de lege sau orice alt acord.

Daca oricare din Termenii de Utilizare devine invalid sau inaplicabil, in conformitate cu legislatia existenta, incluzand, dar nelimitandu-se la, refuzuri de garantie si limitarilor de raspundere mai sus, atunci prevederea invalida se va inlocui printr-o dispozitie valabila, aplicabila, cat mai asemanatoare cu prevederea originala si restul acord se aplica in continuare.

O versiune tiparita a acestui Site si a acestor Termeni de Utilizare si de orice notificare transmisa in format electronic trebuie sa fie admisibile in cadrul procedurilor judiciare sau administrative.

Ca urmare a acestor Termeni de Utilizare sau ca urmarea a utilizarii acestui Site, confirmati ca intre dumneavoastra si Coca-Cola HBC Romania S.R.L. nu exista nici o relatie de joint-venture, parteneriat, relatie de angajare sau de agentie.

Top