Ne bucurăm să fim partenerul celei de-a treia ediții a campaniei Plata cu PET, derulată de Carrefour România, cu sprijinul Green Point Management, Green PC Ambalaje, Recycling International și Financiar Recycling. În cadrul campaniei, clienții Carrefour care aduc sticle de plastic de tip PET la stația de colectare din hipermarketurile retelei primesc fructe și legume de la producători locali, la prețul de 1 PET bucata. Iar pentru fiecare sticlă rPET Dorna, cantitatea se dubleaza.

Inițiativa se derulează în perioada 13 septembrie – 12 decembrie în 20 de hipermarketuri din țară: Baia Mare, Bârlad, Brașov – Calea București, București Orhideea și Vulcan, Buzău, Cluj, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iași Era, Oradea Era, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Suceava, Târgoviște, Timișoara. 

Datele exacte ale campaniei în fiecare oraș sunt disponibile pe site-ul Carrefour, aici. 

In plus, participanții din fiecare oraș se pot înscrie la o tombolă cu premii constând în produse realizate de întreprinderi sociale care angajează persoane cu dizabilități și dificultăți sociale.

Campania Plata cu PET a fost lansată în premieră în anul 2019, ca parte din programul de economie circulară Punem Preț pe Plastic și a fost întâmpinată cu interes de către consumatori: în primele două ediții s-au colectat peste 347.000 de PET-uri și s-au dat la schimb peste 92  de tone de fructe și legume românești în 14 hipermarketuri.

Vă invităm să descoperiți cât de simplu e să plătești cu 1 PET și să promovați astfel un mediu mai curat, susținând totodată fermierii locali.