dupa noi, strangem tot noi, campanie dorna

Suntem ceea ce lăsăm #DupăNoi. De aceea, trebuie să ne asigurăm că lăsăm în urma noastră un mediu curat, de care se pot bucura și generațiile viitoare. Iar această schimbare trebuie să înceapă prin puterea propriului exemplu. După Noi, strângem tot noi este despre colectarea separată a deșeurilor de ambalaje pentru a proteja mediul, despre exemple pozitive și despre mijloacele de a face colectare așa cum ne dorim cu toții.

Ne-am decis să facem toate acestea la unele dintre cele mai importante festivaluri de anul acesta, acolo unde găsim un public foarte interesat de subiectul colectării separate, pentru care ce lăsăm #DupăNoi este ceva cu care se identifică. Am început campania la Neversea și vom continua la Untold, săptămâna aceasta.

În cadrul festivalului Untold, îți vom spune cum trebuie făcută colectarea separată corectă și vom veni și cu soluțiile tehnice pentru a face acest lucru:

  • Ecoinsula – soluție integrată pentru toate tipurile de deșeuri reciclabile (sticlă, plastic/PET, hârtie, aluminiu, deșeuri biodegrabile);
  • Puncte pentru colectarea plasticului – cel mai frecvent tip de deșeu reciclabil, utilizat pentru băuturile servite la festivaluri;
  • Fotocolectorul – cabină foto care colectează sticlă, plastic și hârtie.

Mai mult, dacă vii la Untold și ești surprins colectând selectiv, poți câștiga un premiu. Iar, dacă postezi în social media o poză de la Fotocolector sau în timp de folosești Ecoinsula, cu hashtag #DupăNoi și tag paginii @DupaNoi, căștigi automat un premiu. Pentru că ne pasă de ceea ce lăsăm după noi.

Prin programul După Noi strângem tot noi, ne propunem să creștem nivelul de conștientizare și informare a publicului cu privire la colectarea selectivă și la tipurile de deșeuri care pot fi colectate separat, pentru a putea fi ulterior reciclate.

Te așteptăm la Untold, cu Ecoinsula, Fotocolectorul și multe alte surprize!

După noi, strângem tot noi este un proiect de încurajare a colectării selective, realizat de Coca-Cola HBC, susținut de GreenPoint Management.