După Noi, Strângem Tot Noi

Ambalajele sunt parte din viața noastră modernă: așa ajung la noi, în siguranță, alimentele și băuturile pe care le consumăm. În egală măsură, suntem conștienți de problemele pe care le cauzează atunci când ajung în mediul înconjurător. Adresăm problema acționând pe mai multe paliere: creăm ambalaje mai sustenabile, lucrăm ca, până în 2030, să recuperăm pentru reciclare aceeași cantitate de ambalaje pe care o punem pe piață și dezvoltăm proiecte prin care informăm publicul și susținem colectarea separată a deșeurilor.

După Noi, Dăinuie ce-i al locului

Credem că frumusețea locurilor și a obiceiurilor, poveștile de demult, autenticitatea oamenilor și a comunităților sunt valori care merită păstrate pentru generațiile următoare și, totodată, resurse pentru dezvoltare. Ne-am făcut o misiune din a le descoperi și a le susține.

După Noi, Cresc oameni noi

Ajutând tinerii să-și împlinească potențialul, contribuim la un viitor mai bun. De aceea, dezvoltăm soluții pentru a le susține primi pași în carieră și proiectele de business pentru viitor, iar evoluția lor ne uimește în fiecare zi.

După Noi, Apa hrănește viața

Apa susține viața pe întreaga planetă. Și este, totodată, o resursă limitată. Suntem preocupați să gestionăm responsabil folosirea apei în activitatea noastră și dezvoltăm proiecte pentru reîntoarcerea apei în comunitate. De asemenea, ne asigurăm că apa își continuă cursul în natură și că ea va fi, mereu, suficientă și potrivită pentru oameni, ecosisteme și comunități.