A FOST O DATĂ CA NICIODATĂ...

Am lansat platforma de sustenabilitate, După Noi, în 2016, din dorința de a reuni toate proiectele de responsabilitate socială derulate de compania Coca-Cola HBC în România sub aceeași umbrelă de comunicare. Ne-am dorit, totodată, ca prin povestea După Noi să construim proiecte de impact, să ne implicăm și să ducem mai departe filozofia noastră – de a lăsa în urmă o lume mai bună pentru generațiile care urmează, cu fiecare decizie pe care o luăm astăzi.

Primii pași i-am făcut în Țara Dornelor, prin inițiative menite să descopere și să promoveze potențialul turistic și cultural al zonei de unde izvorăsc apele minerale din produsele noastre, Dorna, Dorna Izvorul Alb și Poiana Negri. Ne-am extins implicarea în comunitate și am adus sub aceeași platformă noi proiecte de impact: „ThinkBIGăr” – proiectul de amenajare a traseului eco-turistic din zona cascadei Bigăr, la inițiativa angajaților de la fabrica Coca-Cola HBC din Timișoara; „Povești din Ciocănești”, serialul online cu poveștile autentice ale oamenilor din satul-muzeu Ciocănești, precum și inițiativele noastre de încurajare a colectării separate a deșeurilor, „După Noi, strângem tot noi”.

După Noi a crescut în pas cu dorința noastră de a face mai mult și mai bine.

POVESTEA CONTINUĂ

În 2020, ne luăm un angajament în plus: să #NuNeOprimAici. După Noi devine platforma de sustenabilitate a Sistemului Coca-Cola în România, compus din companiile Coca-Cola HBC România și Coca-Cola România.

Producem și oferim băuturi pe care oamenii le iubesc; răcorim lumea, dar ne dorim să facem mai mult de atât: vrem să contribuim la un viitor mai bun. Ne unim eforturile pentru o viziune comună – să facem o diferență în comunitate, prin protejarea mediului înconjurător, a resurselor de apă, prin dezvoltarea comunităților și susținerea tinerilor. Astăzi, După Noi #NuNeOprimAici reflectă tot ceea ce facem, în cadrul Sistemului Coca-Cola, pentru un viitor mai sustenabil.

Continuăm să construim pe o fundație solidă, ridicată în cei patru ani de existență ai platformei de sustenabilitate După Noi. #NuNeOprimAici e felul nostru de a spune că e important să credem într-o lume mai bună ca s-o putem construi. E necesar să visăm, ca să putem acționa. Și implicarea fiecăruia dintre noi contează.