Sistemul Coca-Cola în România (Coca-Cola HBC România și Coca-Cola România) continuă să ofere sprijin persoanelor afectate de pandemie. Împreună cu restaurantele partenere – Spartan, Salad Box, Mado, Noodle Pack, Sheriff – și în colaborare cu Asociația The Social Incubator, Sistemul Coca-Cola în România a lansat Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cât mai multe persoane disponibilizate din domeniul Horeca să își găsească un nou loc de muncă.
Pentru fiecare Meniu al Faptelor Bune achiziționat din cele peste 100 de locații partenere până la data de 30 septembrie, câte 1RON este donat către Asociația The Social Incubator. Fondurile cumulate vor fi folosite în scopul reintegrării profesionale a persoanelor din domeniul ospitalității, care și-au pierdut locul de muncă din cauza pandemiei. Toți cei înscriși în program vor primi sprijin profesionist pe întregul proces de căutare a unui nou loc de muncă, astfel:

• Sesiuni de informare, consiliere și orientare în carieră;
• Webinarii pentru creșterea nivelului de angajabilitate și dezvoltarea competențelor esențiale pentru jobul dorit;
• Informații referitoare la locuri de muncă vacante, conform regiunii și zonei de interes;
• Sprijin pentru găsirea unui nou job, cu prioritate în HoReCa, dar adresând, de asemenea, orice alt domeniu de interes pentru participant.

Mai multe detalii despre campanie și toate locațiile partenere găsiți în regulament.

Sistemul Coca-Cola în România a fost întotdeauna aproape de comunitate, iar eforturile de a sprijini continuă. Încă de la începutul pandemiei, Sistemul Coca-Cola în România a inițiat mai multe proiecte menite să îi sprijine pe cei mai afectați de pandemie, începând cu cei din linia întâi, pentru care a oferit sprijin financiar, produse, dar și echipamente. Aceste inițiative continuă cu sprijinul acordat partenerilor din domeniul HoReca, un sector puternic afectat de pandemia de Coronavirus.