Solidaritatea ne apropie mai mult decat orice
#NuNeOprimAici

Ultimele doua luni ne-au aratat, inca o data, cat de importanta este solidaritatea. Impreuna am dovedit ca fiecare gest conteaza, de la cele mici precum respectarea masurilor de preventie si pana la donatii sau voluntariat.

Distanta nu ne-a impiedicat sa fim alaturi de comunitate. Sistemul Coca-Cola Romania i-a sprijinit pe cei din linia intai si pe cei care au venit cu solutii pentru a trece peste criza, si, in tot acest timp am avut si continuam sa avem grija de siguranta angajatilor nostri si a produselor noastre.

Am inceput cu donatii pentru eroii care au infruntat pericolul chiar din prima linie, oferind echipament, materiale de protectie si bauturi pentru spitale si centre de carantina, prin Crucea Rosie si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, containere sanitare pentru spitale, donatii in bani catre Asociatia Zi de Bine si si Fundatia Mereu Aproape. Valoarea totala a donatiilor a depasit, pana in acest moment, suma de 400.000 de euro, la care se adauga 244.000 de litri de apa si bauturi racoritoare.

In astfel de momente se reconfirma faptul ca inovatia si creativitatea pot salva vieti. De aceea am sprijinit inovatia printr-o sesiune speciala a granturilor Future Makers dedicata proiectelor care ajuta comunitatea. Platforma Vecinultau.ro a primit fonduri si consultanta in valoare de peste 10.000 de euro.

Ne-am pus resursele proprii in sprijinul comunitatii si astfel Spitalul Municipal Timisoara si-a crescut capacitatea de testare cu 100 de teste pe zi datorita echipamentului donat de fabrica noastra din Timisoara. Iar colegii nostri din fabrica noastra de la Ploiesti produc viziere cu ajutorul unei imprimante 3D pe care am configurat-o pentru a putea produce si aceste echipamente de protectie in lupta cu virusul COVID-19.

Am luat toate masurile necesare ca bauturile noastre sa fie produse in deplina siguranta, iar colegii nostri sa beneficieze de conditii sigure de munca pe toata perioada aceasta dificila pe care o traversam.

La randul lor, colegii nostri s-au implicat in amenajarea a 2 unitati medicale-suport in Bucuresti si Cluj-Napoca, au donat din timpul lor prin platforma Vecinul Tau si au directionat pranzul de la birou catre persoane vulnerabile.

Stim ca a fost greu sa stam departe de cei dragi, dar in izolare am invatat ca solidaritatea ne apropie mai mult decat orice.

#NuNeOprimAici