Alice Nichita, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC România, și Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC Adria, au vorbit, într-un interviu acordat Revistei Piața, despre viziunea pentru sustenabilitate a companiei.

„Ne-am propus ca ceea ce facem să fie întotdeauna cu grijă pentru cei de lângă noi și pentru mediu, mai ales pentru că sustenabilitatea nu e doar despre a avea un impact mai mic, ci despre a fi mai bun. Grijă pentru cei care practică meșteșuguri vechi de secole, care vrem să fie păstrate și transmise noilor generații. Grijă pentru cei tineri, care au nevoie de sprijin. Grijă pentru mediul înconjurător, care nu e numai al nostru, dar mai ales al celor care vin După Noi.”

Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC Adria

„Vom continua să fim alături de comunităţile locale, să ducem mai departe proiectele existente şi să urmăm viziunea noastră de sustenabilitate. Acum, mai mult ca oricând, este nevoie de implicare, de responsabilitate. Iar noi suntem hotărâţi să nu ne oprim aici, ci să mergem înainte, împreună.”

Alice Nichita, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC România

Citește întregul interviu în Revista Piața.